Een kwaliteitsoccasie vinden bij

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttig accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Volkswagen zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Controle werking essentiële onderdelen:
- Controle koelende werking
- Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Wij raden aan om de airco om de twee jaar te laten onderhouden bij voertuigen ouder dan drie jaar.

Carrosserie

Voor alle carrosserieschades klein of groot moet je bij garage Leo Jacobs zijn.

Uiteraard hopen wij dat u van uw geliefde wagen kan genieten zonder enige schade. Voor een herstelling door experts naar de normen van de fabrikant kan u steeds bij ons terecht. Samen met u gaan we dan op zoek naar de beste mobiliteitsoplossing.

Omdat we samenwerken met de meeste grote verzekeringsmaatschappijen hoeft u zich geen zorgen te maken over de factuur. Als u in aanmerking komt voor het derde-betalersysteem, verzorgen wij het papierwerk rechtstreeks met verzekeringsmaatschappij. Dat is toch weer een zorg minder voor u.

Onderhoud & Herstellingen

Originele Volkswagen onderdelen®

Veilig, van de hoogste kwaliteit en perfect aangepast aan uw Volkswagen: met de Originele Volkswagen Onderdelen geniet u ook na een herstelling of revisie van hetzelfde veiligheids- en comfortniveau van uw Volkswagen, die zo bovendien 100 % zijn originele karakter behoudt.

Onderhoudsbeurten

Vandaag geniet elke Volkswagen van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.
Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 30.000 km !
Uw Volkswagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.
Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

 
Te gebruiken olie

De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal uw Volkswagen Service Partner steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.
Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw Volkswagen Service Partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft.

 
Forfaitaire prijzen

Volkswagen heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.
Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de hele Volkswagen-organisatie.
Uw Volkswagen Service Partner geeft u graag alle gewenste informatie betreffende het onderhoud van uw wagen.

Pechverhelping

Technische controle

MAAK U GEEN ZORGEN MEER

Bij Volkswagen beseffen wij hoeveel waarde u hecht aan uw tijd en geld. Daarom bieden wij u de Volkswagen -voorkeuring aan.

De Volkswagen-voorkeuring biedt tal van voordelen:

U raakt gegarandeerd van de eerste keer door de keuring en u bespaart zichzelf geld, tijd en onaangename verrassingen.
Onze Volkswagen -specialisten controleren elk punt van de autokeuring met behulp van de modernste technologie.
Als er ingrepen nodig zijn, laten wij u dat vooraf weten en bezorgen u een offerte.
U kunt rekenen op de kwaliteit van Volkswagen Originele Onderdelen en een garantie van 2 jaar op elke betaalde herstelling bij uw erkende Volkswagen Service Partner.

DOOR DE AUTOKEURING GERAKEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK

Volkswagen Service kan ook in uw plaats naar de autokeuring gaan. Vertrouw op de expertise van Volkswagen zonder u druk te maken.

Neem contact op met uw dealer en bespreek met hem de mogelijkheden die u het beste passen.

Vervangwagens

VERVANGWAGEN BESCHIKBAAR WANNEER U HEM NODIG HEBT

Een probleem met uw Volkswagen ? Geen nood, wij zijn er voor u.

Het Volkswagen Service-netwerk kan u een brede waaier van Volkswagen -modellen als vervangwagen ter beschikking stellen.

Zonder dralen of gedoe, want wij staan voor u klaar wanneer u het het hardst nodig hebt.
Terwijl ons team van deskundigen al het nodige doet om uw auto te repareren, kunt u tegen een heel voordelige prijs een vervangwagen huren.

Locatie